Cautare

10332 de rezultate pentru "arcas declaratie politica" (6.58 secunde)
Tanarul candidat al conservatorilor a tinut sa reaminteasca faptul ca a boxat in tinerete la Constanta si a recunoscut ca a intrat in politica plin de prejudecati.
La jumatate din procentele obtinute la nivel national, cu 12,51%, formatiunea politica condusa de Mihai Bar a inscris cea mai joasa cota de apreciere din istoria partidului.
A intuit ca politica ii poate deschide multe usi, asa ca a intrat in politica si in scurt timp a reusit sa puna mana pe un post de vicepresedinte al PSD.
A intuit ca politica ii poate deschide multe usi, asa ca a intrat in politica si in scurt timp a reusit sa puna mana pe un post de vicepresedinte al PSD.
Vicepresedintele PSD Victor Ponta a declarat pentru Mediafax, comentand afirmatiile sefului statutului privind justitia, ca monitorizarea Romaniei continua pentru ca zona politica - presedinte, premier, ministru al Justitiei, Parlament - dar si CSM, nu i-au ajutat pe magistrati, ci i-au incurcat.
Octavian Stireanu publica pe Amos News articolul "Smecherii de mahala politica", pe care il puteti citi in continuare. ... Cata vreme a tacut dl Basescu (care a castigat alegerile cu voturi aduse din strainatate), a fost liniste in lumea politica.
Globalizarea doar mareste scara, amplitudinea polarizarii economice si sociale, si odata cu asta, amplitudinea fenomenelor de discriminare si de excludere economica, politica si sociala. ... Dupa un maxim al prezentei femeilor in economie si in politica, in viata publica, in societatea civila, de ceva vreme se observa un reflux.
Dancu mentioneaza, intr-o postare pe blog, ca analiza sa este una facuta din pozitia de cetatean, "nu ‘simplu‘, dar nici unul strivit de responsabilitate politica". ... In loc sa descentralizam politica, noi recentralizam si anulam, pur si simplu, politica cea mai apropiata de cetatean.
Nu plec din PDL din ambitie politica, desi voi plati pentru idioteniile si hotia altora Vicepresedintele PDL Theodor Paleologu a declarat, marti, la RFI, ca nu pleaca din partid "din ambitie politica" pentru ca vrea sa joace "un rol important in politica romaneasca", desi stie ca va plati pentru "idioteniile, aroganta si hotia altora", scrie Mediafax.
Premierul desemnat Victor Ponta a declarat, vineri, de la tribuna Parlamentului, ca pe 21 decembrie 2012 se sfarseste o lume politica, marcata de o societate a urii si dezbinarii, apreciind ca noul Guvern are o datorie fata de toti romanii care au avut incredere sau nu in el pe 9 decembrie.
Politica Regionala. ... Comisia Europeana a prezentat oficial componenta Executivului european propus de Jean Claude Juncker, in care Corina Cretu este comisar european pentru Politica Regionala.
Severin crede ca nu e vorba de o lupta politica si de o resetare a clasei politice, ci de un razboi de manipulare geo-politic:
alipirea la nucleur dur al UE (statele fondatoare) si evadarea din periferia politica reprezentat acum de tari precum membrele grupului Visegrad (Ungaria, Cehia, Slovacia, chiar si Polonia) ori Bulgaria.
Banca Nationala a României se asteapta sa scada consumul populatiei, deci si importurile, sa se reduca numarul creditelor noi, sa scada lichiditatile de pe piata, astfel încât inflatia sa nu mai creasca.Majorarea dobânzii de politica monetara a Bancii Nationale a României (BNR) de la 7,5 la 8% genereaza efecte în cascada în întreaga economie.
"E prea mult Basescu in viata romanilor" Ionut Vulpescu spune ca seful statului a generat scandal in viata publica, iar din august incoace si-a pierdut orice legitimitate politica Candidatul USL la Camera Deputatilor in Colegiul 13 din Sectorul 3 al Capitalei, Ionut Vulpescu dezvaluie pentru Jurnalul National care sunt atuurile sale in batalia pentru un loc in Parlament.
Mihaela Raileanu este autoarea unui curs online in desfasurare intitulat Actiunea politica si busola morala in Urzeala tronurilor.
Mai mult, tanara a marturisit ca nu va intra niciodata in politica.
Despre politica penala si despre gratieri. ... In opinia mea, o posibila lege a gratierii nu ar trebui discutata in afara unei abordari mai largi vizand politica penala a guvernului.
O aparitie noua Aparitia tanarului candidat Emmanuel Macron pe scena politica din Franta se aseamana cu cea a unui anticorp generat de sistem ca vaccin impotriva pericolului care il pandeste, extremista de dreapta Marine Le Pen, comenteaza agentia EFE.
Florin Puscas) Politica de Coeziune va avea pentru prima oara in istoria Uniunii Europene cea mai importanta alocare, de 374 de miliarde de euro, pentru perioada 2021-2027, iar Romania va primi cu 8% mai mult decat in perioada 2014-2020, a scris marti, pe pagina sa de Facebook, comisarul pentru politica regionala, Corina Cretu.
google-analytics.com